Pikagrillattu maissi
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Pikagrillattu maissi

Pikagrillatun maissin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 esikeitettyä maissia
    • 50 g voita
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 tl omenaviinietikkaa
    • 2 tl juoksevaa hunajaa

    Valmistusohje

    1. Sekoita voi, fondi, omenaviinietikka ja hunaja pienessä kattilassa. Anna voin sulaa.
    2. Grillaa maissit ja sivele niiden päälle maustettua voiseosta.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Vihreä parsakeitto savustetulla lohella

    Recept

    Kantarelli-juureskeitto

    Recept

    Kukkakaalikorma

    Recept

    Misokeitto

    Recept

    Kasvisnyytit grillissä

    Recept

    Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä