Ruohosipulipesto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Marinadi, glaseerauskastike & öljy, Lisuke

Ruohosipulipesto

Ruohosipulipeston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 30 g ruohosipulia, hienonnettuna
    • 100 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 50 g pinjansiemeniä, paahdettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 0.75 dl oliiviöljyä
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Laita kaikki ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Vinkki! Käytä pastan tai grilliruokien kaverina.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Sitruuna-yrtti bulgur

    Recept

    Tomaatti-pinaattipasta

    Recept

    Artisokka-sienipasta

    Recept

    Itse tehty tomaattiketsuppi

    Recept

    Ruusukaalipaistos punaviinillä

    Recept

    Hasselbackan parmesaaniperunat yrteillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä