Ruohosipulipesto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Marinadi, glaseerauskastike & öljy, Lisuke

Ruohosipulipesto

Ruohosipulipeston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 30 g ruohosipulia, hienonnettuna
    • 100 g parmesan-juustoa, raastettuna
    • 50 g pinjansiemeniä, paahdettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 0.75 dl oliiviöljyä
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Laita kaikki ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Vinkki! Käytä pastan tai grilliruokien kaverina.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Tuore pasta

    Recept

    Linssibolognese

    Recept

    Ruusukaalipaistos punaviinillä

    Recept

    Kesäkurpitsapiiras feta-juustolla

    Recept

    Avokadoranskalaiset

    Recept

    Halloumi-tomaattipasta

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä