Sitruuna-yrtti bulgur
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Sitruuna-yrtti bulgur

Sitruuna-yrtti bulgurin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 dl bulguria
    • 2 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 dl tuoretta minttua, hienonnettuna
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 dl oliiviöljyä
    • 1 dl sitruunamehua
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Keitä bulguria runsaassa vedessä 10 min. Valuta hyvin ja anna jäähtyä.
    2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää jäähtynyt bulgur. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Intialainen linssipata

    Recept

    Grillattu mozzarella-kesäkurpitsa

    Recept

    Perunaohukainen ja pekonia

    Recept

    Misokeitto

    Recept

    Syksyinen kasviskeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä