Soijapaahdettu pak choi
Facebook Twitter

Kasvisruoka

Soijapaahdettu pak choi

Soijapaahdetun pak choin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 suurta pak choita
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl seesamiöljyä
    • 2 rkl seesaminsiemeniä
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • Tarjoiluun
    • valkoista riisiä, keitettynä
    • hoisin-kastiketta

    Valmistusohje

    1. Leikkaa pak choit pituussuunnassa puoliksi, huuhtele puolikkaat huolellisesti ja anna kuivua keittiöpyyhkeen päällä.
    2. Kuumenna suuri paistokasari ja paista pak choita öljyssä, kunnes se saa hieman väriä.
    3. Lisää pannulle seesamiöljy, seesaminsiemenet, soijakastike ja Asian Fond Green and Fresh -fondi. Anna pak choin höyrystyä kannen alla muutamia minuutteja, kunnes se on pehmeää.
    4. Nosta pak choit lautasille ja kaada kasarista lientä niiden päälle. Tarjoile keitetyn riisin ja kastikkeen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Avokadoranskalaiset

    Recept

    Feta-kasvislasagne

    Recept

    Kasvistortillat ja avocadochimichurri

    Recept

    Tomaatti-valkosipulipasta

    Recept

    Coleslaw

    Recept

    Vegaaninen bataattilaatikko

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä