Tofu-nuudelikeitto
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Keitto

Tofu-nuudelikeitto

Tofu-nuudelikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 1

    Ainesosat

    • 50 g nuudeleita
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1-2 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 2,5 dl vettä
    • 50 g tofua, kuutioituna
    • 0.5 dl sieniä, siivutettuna
    • 1 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 dl kiinankaalia, siivutettuna
    • 1 rkl punaista paprikaa, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, jonka jälkeen huuhtele ne kylmällä vedellä.
    2. Keitä fondilla maustettu vesi. Lisää tofu, sienet, kevätsipuli, kiinankaali, paprika ja nuudelit.
    3. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
    4. Anna keiton kypsyä muutama minuutti. Tarjoile!

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Paneroitu kukkakaali tartar-kastikkeella

    Recept

    Mangosalaatti

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Ruohosipulipesto

    Recept

    Päärynä-fenkolisalaatti

    Recept

    Kesärullat

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä