Tomaatti-persilja kvinoa
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Tomaatti-persilja kvinoa

Tomaatti-persilja kvinoan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 dl kvinoaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kvinoa huolellisesti tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa fondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti.
    2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää kvinoa. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Mikäli salaatti maistuu liian happamalta, voit lisätä joukkoon hieman juoksevaa hunajaa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Jogurttiraita

    Recept

    Kantarelli-juureskeitto

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Peruna-purjososekeitto

    Recept

    Paistettu riisi

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä