Tomaatti-persilja kvinoa
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Lisuke

Tomaatti-persilja kvinoa

Tomaatti-persilja kvinoan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    15 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 dl kvinoaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kvinoa huolellisesti tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa fondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti.
    2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää kvinoa. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Mikäli salaatti maistuu liian happamalta, voit lisätä joukkoon hieman juoksevaa hunajaa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Ricotta-ohukaiset pinaatilla ja rucolalla

    Recept

    Kurpitsalaatikko

    Recept

    Ruohosipulipesto

    Recept

    Vietnamilaiset kesärullat

    Recept

    Lämmin peruna-kasvissalaatti grillistä ja vuohenjuusto-bru...

    Recept

    Grillattu mozzarella-kesäkurpitsa

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä