Tomaatti-pinaattipasta
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Pastaruoka

Tomaatti-pinaattipasta

Tomaatti-pinaattipastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 annosta keitettyä pastaa, esim. linguinea tai spagettia
    • 300 g kasviproteiinivalmistetta, esim. Oumph! tai Nyhtökaura
    • 2 sipulia, hienonnettuna
    • 1 rasia kirsikkatomaatteja
    • 50 g tuoretta pinaattia
    • 1 dl oliiviöljyä
    • 1-2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä paistokasarissa. Kuullota sipulia öljyssä noin 5 min.
    2. Lisää joukkoon valitsemasi kasviproteiinivalmiste sekä tomaatit, anna kypsyä muutama minuutti.
    3. Lisää joukkoon fondi, keitetty pasta, pinaatin lehdet ja loput oliiviöljystä.
    4. Kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Perunaohukainen ja pekonia

    Recept

    Mangosalaatti

    Recept

    Perunapakoraa ja jogurttiraitaa

    Recept

    Perunasosekeitto

    Recept

    Kasvissyöjän Bolognese

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä