Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä
Facebook Twitter

Kasvisruoka, Keitto

Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä

Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 0.5 dl kurpitsansiemeniä
    • 0.5 tl wasabitahnaa
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1.5 rkl voita
    • 2 dl valkoviiniä
    • 6 dl vettä
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 750 g pakasteherneitä
    • 2 dl kuohukermaa
    • 1 dl täysmaitoa
    • suolaa ja valkopippuria

    Valmistusohje

    1. Paahda kurpitsansiemeniä kuivalla paistinpannulla.
    2. Sekoita wasabi-tahna ja soija, kaada pannulle kurpitsansiementen joukkoon. Anna kiehua kuivaksi ja siirrä jäähtymään leivinpaperin päälle.
    3. Kuullota sipuli voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon valkoviini, vesi ja fondi. Lisää herneet, anna kiehua muutama minuutti.
    4. Soseuta keitto tasaiseksi. Lisää joukkoon kerma ja anna keiton kiehua hieman kasaan. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
    5. Säästä noin desilitra keittoa, jonka joukkoon vatkaa kylmä maito.
    6. Tarjoile keitto maitovaahdon ja rapeiden kurpitsansiementen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Tomaatti-pinaattipasta

    Recept

    Haudutettu, sinappihunnutettu juuriselleri

    Recept

    Halloumi-kikhernepata

    Recept

    Valkosipuli-sienipasta

    Recept

    Välimeren pyttipannu

    Recept

    Vegaaninen osterivinokas-sipuli ”silli”

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä