Perinteinen hernekeitto
Facebook Twitter

Keitto

Perinteinen hernekeitto

Perinteisen hernekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    75 min + liotus
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 dl kuivattuja herneitä
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • suolaa
    • valkopippuria
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • timjamia, meiramia ja laakerinlehti
    • ylijäänyttä joulukinkkua, kuutioituna

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kuivat herneet kylmällä vedellä. Laita herneet likoamaan yön yli kylmään veteen.
    2. Kaada liotusvesi pois.
    3. Lisää lionneet herneet suureen kattilaan ja lisää vettä, niin että herneet peittyvät. Kuumenna. Kuori vaahto pois keiton pinnalta.
    4. Lisää keittoon sipuli ja hieman suolaa. Keitä hiljalleen noin 2 tuntia välillä sekoittaen. Voit tarvittaessa lisätä keittämisen aikana vettä.
    5. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
    6. Lisää yrtit ja kuutioitu joulukinkku.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Gazpacho

    Recept

    Kantarelli-juureskeitto

    Recept

    Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä

    Recept

    Peruna-purjososekeitto

    Recept

    Maa-artisokkakeitto

    Recept

    Vihreä hernekeitto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä