Kimchi
Facebook Twitter

Lisuke

Kimchi

Kimchin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 6

    Ainesosat

    • 1 lasipurkki
    • 1 kg kiinankaalia
    • 1 nippu kevätsipulia, hienonnettuna
    • 0.5 dl suolaa
    • Mausteseos
    • 1-4 tl kuivattua chilirouhetta
    • 1 rkl kalakastiketta
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1-2 rkl ruokosokeria
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl inkivääriä, hienonnettuna
    • 1 rkl limemehua

    Valmistusohje

    1. Huuhtele kiinankaali ja pilko se suikaleiksi.
    2. Sekoita suola ja litra vettä kulhossa, lisää joukkoon kiinankaali. Anna maustua yön yli jääkaapissa (huolehdi, että kaali peittyy kokonaan suolaveteen).
    3. Huuhtele kiinankaali ja valuta huolellisesti.
    4. Yhdistä kaikki mausteseoksen aineet kulhossa ja lisää joukkoon valutettu kaali, sekoita hyvin.
    5. Siirrä kaaliseos lasipurkkiin, sulje kansi tiiviisti ja siirrä purkki viileään vuorokaudeksi, jonka jälkeen siirrä se jääkaappiin 3-4 vuorokaudeksi.
    6. Säilytä kimchiä jääkaapissa ja käytä se 2 viikon sisällä valmistuksesta.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Vesimelonisalaatti

    Recept

    Marinoidut sienet

    Recept

    Chili-inkivääri dippikastike

    Recept

    Kurpitsapesto

    Recept

    Persilja-etikkakurkut

    Recept

    Punajuurilaatikko

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä