Artisokka-sitruuna maustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Artisokka-sitruuna maustevoi

Artisokka-sitruuna maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 75 g latva-artisokkaa (öljyssä)
    • 2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Valuta latva-artisokka huolellisesti talouspaperiin.
    2. Soseuta kaikki raaka-aineet monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Marinadi kasviksille

    Recept

    Klassinen yleismarinadi

    Recept

    Joka paikan yleismarinadi

    Recept

    Marinadi broilerille

    Recept

    Hummeri-sahramimarinadi

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä