Chimichurri-maustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy, Lisuke

Chimichurri-maustevoi

Chimichurri-maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl punasipulia
    • 2 rkl punaviinietikkaa
    • 1 kpl punaista, makeaa paprikaa
    • 1 rkl tuoretta korianteria
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 200 g voita, huoneenlämpöistä

    Valmistusohje

    1. Hienonna punasipuli ja keitä punaviinietikan kanssa, kunnes viinietikka on haihtunut. Anna jäähtyä. 
    2. Hienonna paprika ja korianteri, sekoita yhteen juustokuminan, fondin ja oliiviöljyn kanssa. 
    3. Sekoita maustesoes sähkövatkaimella huoneenlämpöiseen voihin. 

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Klassinen grilliöljy

    Recept

    Ruohosipulipesto

    Recept

    Pekoni-tomaatti maustevoi

    Recept

    Joka paikan yleismarinadi

    Recept

    Seesami-teriyakibroileri

    Recept

    Sitruunainen glaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä