Choron-maustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy, Lisuke

Choron-maustevoi

Choron-maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 0.5 dl porkkanamehua
    • 1.5 tl tomaattipyrettä
    • 2 tl punaviinietikkaa
    • 2 rkl tuoretta rakuunaa, hienonnettuna
    • 2 rkl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 tl tabascoa
    • 200 g voita

    Valmistusohje

    1. Yhdistä kaikki ainekset.
    2. Vatkaa sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerauskastike

    Recept

    Sitruunainen glaseerauskastike

    Recept

    Marinadi kalalle

    Recept

    Grillivoi avokadosta

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä