Glaseerauskastike porsaanlihalle
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Glaseerauskastike porsaanlihalle

Glaseerauskastike porsaanlihalle -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 dl chilikastiketta
    • 0.5 dl omenasosetta
    • 1 rkl sinappijauhetta
    • 1 rkl soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • merisuolaa
    • rouhittua mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Yhdistä kaikki ainekset.
    2. Mausta merisuolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Marinadi kalalle

    Recept

    Savu-paprikaöljy grillaukseen

    Recept

    Sitruunainen glaseerauskastike

    Recept

    Artisokka-sitruuna maustevoi

    Recept

    Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

    Recept

    Klassinen grilliöljy

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä