Hummeri-sahramimarinadi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Hummeri-sahramimarinadi

Hummeri-sahramimarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 500 mg sahramia
    • 3 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 2 rkl tilliä
    • 0.5 kpl appelsiinin mehu
    • 0.5 kpl sitruunan mehu

    Valmistusohje

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi.
    2. Laita marinadia kerroksittain lihan, kalan, kasvisten tai broilerin kanssa kaksinkertaiseen muovipussiin. Sulje huolellisesti ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Hummerimaustevoi

    Recept

    Artisokka-sitruuna maustevoi

    Recept

    Marinadi kalalle

    Recept

    Grillivoi avokadosta

    Recept

    Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

    Recept

    Ruohosipulipesto

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä