Hummerimaustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy, Lisuke

Hummerimaustevoi

Hummerimaustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 rkl persiljaa
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl appelsiinin kuori ja mehu
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 200 g voita
    • merisuolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Hienonna persilja ja valkosipulinkynnet, raasta appelsiininkuori ja purista mehu. 
    2. Yhdistä ne fondin ja oliiviöljyn kanssa. 
    3. Vatkaa seos sähkövatkaimella huoneenlämpöisen voin joukkoon.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla. 

    Sisältyvät tuotteet

    Hummerifondi

    Recept

    Joka paikan yleismarinadi

    Recept

    BBQ-kastike

    Recept

    Glaseerauskastike kalalle

    Recept

    Marinadi broilerille

    Recept

    Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastike

    Recept

    Hummeri-sahramimarinadi

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä