Klassinen yleismarinadi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Klassinen yleismarinadi

Klassisen yleismarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 rkl balsamietikkaa
    • 2 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 tl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl hunajaa
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 1 maustemitta kuivattuja chilihiutaleita
    • 2 tl rypsiöljyä
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta tarvittaessa balsamietikalla, fondilla, suolalla ja pippurilla.

     

    Vinkki!

    Marinointi kannattaa tehdä pakastepussissa, jolloin marinadi leviää tasaisemmin marinoitavaan raaka-aineeseen. Marinointiaika riippuu marinoitavan raaka-aineen koosta ja tyypistä. Broilerille ja kalalle riittää 30-60 min, kun pihvejä ja paisteja kannattaa marinoida vuorokausi. Muistathan ottaa marinoituneen lihan/broilerin ajoissa huoneenlämpöön lämpenemään ennen kypsennystä.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Luomu Lihafondi

    Recept

    Punaviinimarinadi grillaukseen

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    Teriyaki-marinadi grillaukseen

    Recept

    Italialainen grillimarinadi broilerille

    Recept

    Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

    Recept

    Glaseerauskastike kalalle

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä