Marinadi broilerille
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Marinadi broilerille

Marinadi broilerille -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1-2 rkl limemehua

    Valmistusohje

    1. Sekoita keskenään kaikki ainesosat. Mausta fondilla ja limemehulla

    Vinkki! Marinadi sopii parhaiten broilerille, vaalealle lihalle ja kasviksille. Marinoi pieniä raaka-aineita 1-3 tuntia. Suuret marinoitavat, kuten kokonaiset linnut, vaativat marinoinnin yön yli.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Chimichurri à la Touch of Taste

    Recept

    Katajanmarja-balsamico-glaseerauskastike

    Recept

    Ruohosipulipesto

    Recept

    Sitruunainen glaseerauskastike

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Klassinen grilliöljy

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä