Marinadi kalalle
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Marinadi kalalle

Kalamarinadin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    5 min + marinointi
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 0.5 dl rypsiöljyä
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • 1 rkl hunajaa
    • 2 rkl kevätsipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.

    Vinkki! Pieneksi kuutioitua kalaa kannattaa marinoida 1-2 tuntia kylmässä, suuria paloja 4-6 tuntia.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Green and Fresh

    Recept

    Artisokka-sitruuna maustevoi

    Recept

    Italialainen grillimarinadi broilerille

    Recept

    Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

    Recept

    Joka paikan yleismarinadi

    Recept

    Punaviinimarinadi grillaukseen

    Recept

    Yrtti-valkosipuliglaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä