Pekoni-tomaatti maustevoi
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Pekoni-tomaatti maustevoi

Pekoni-tomaatti maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    20 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 50 g pekonia
    • 2 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 100 g voita, huoneenlämpöisenä
    • 1 tl tomaattipyreetä
    • 2 tl persiljaa, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl sitruunankuorta, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva talouspaperiin. Hienonna jäähtynyt pekoni.
    2. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    1-2-3-liemi

    Recept

    Teriyaki-marinadi grillaukseen

    Recept

    Chimichurri à la Touch of Taste

    Recept

    Seesami-teriyakibroileri

    Recept

    Artisokka-sitruuna maustevoi

    Recept

    Klassinen grilliöljy

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä