Punaviinimarinadi grillaukseen
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Punaviinimarinadi grillaukseen

Punaviinimarinadi grillaukseen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 2 dl punaviiniä
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 kpl punasipulia, pilkottuna
    • 1 dl juuriselleriä, suikaloituna
    • 2 kpl laakerinlehtiä
    • 2 rkl timjamia, hienonnettuna
    • 1.5 tl mustapippuria, murskattuna

    Valmistusohje

    1. Yhdistä kaikki marinadin ainekset.
    2. Laita liha joukkoon ja anna marinoitua vähintään neljä tuntia. 
    3. Ota liha pois marinadista. Siivilöi marinadi ja kuumenna, anna kuohua ja vaahdota kunnolla. Keitä kokoon kastikkeeksi.  

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Kantarelli-piparjuuriglaseerauskastike

    Recept

    Italialainen grillimarinadi broilerille

    Recept

    Vihreä yrttiöljy

    Recept

    Glaseerauskastike porsaanlihalle

    Recept

    Marinadi broilerille

    Recept

    Kaikkeen sopiva glaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä