Savu-paprikaöljy grillaukseen
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Savu-paprikaöljy grillaukseen

Savu-paprikaöljy grillaukseen -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kpl limeä
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 tl tuoretta timjamia
    • 1 rkl savustettua paprikaa jauheena (makeaa)
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 dl oliiviöljyä

    Valmistusohje

    1. Pese lime ja raasta kuori sekä valkosipulinkynnet hienoksi. 
    2. Riivi timjamista lehdet.
    3. Yhdistä kuoriraaste, valkosipuli, timjami, paprikajauhe, fondi ja oliiviöljy. 
    4. Purista joukkoon limen mehu, sekoita.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Yrtti-valkosipuliglaseerauskastike

    Recept

    Hummerimaustevoi

    Recept

    Marinadi kalalle

    Recept

    Italialainen grillimarinadi broilerille

    Recept

    Sitruuna-glaseerattu broilerinfile ja ceasarsalaatti

    Recept

    BBQ-glaseerauskastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä