Sitruunainen glaseerauskastike
Facebook Twitter

Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Sitruunainen glaseerauskastike

Sitruunaisen glaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 3 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 kpl sitruunan mehu ja raastettu kuori
    • 2 rkl raakasokeria
    • 1 rkl appelsiinimarmeladia
    • 1 tl pippurisekoitusta
    • 1 rkl makeaa chilikastiketta

    Valmistusohje

    1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, vispaa tasaiseksi kastikkeeksi.
    2. Sivele glaseerauskastiketta paiston tai grillauksen aikana mielellään kolme kertaa lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi

    Recept

    Artisokka-sitruuna maustevoi

    Recept

    Choron-maustevoi

    Recept

    Yleismarinadi broilerille

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerauskastike

    Recept

    1-2-3-liemi

    Recept

    Glaseerauskastike porsaanlihalle

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä