Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia
Facebook Twitter

Naudanliha

Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 700 g naudanlihapihvejä
    • 1 rkl mustapippuria, rouhittuna
    • 1 rkl merisuolaa
    • yhden sitruunan raastettu kuori
    • 0,5 rkl tuoretta rosmariinia, silputtuna
    • 2 dl kuohukermaa
    • 2 dl maitoa
    • 400 g perunoita
    • 400 g kyssäkaalia
    • 200 g kantarelleja
    • 2 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Mittaa kerma ja maito pataan, kuumenna kiehuvaksi. 
    2. Kuori ja viipaloi peruna 5mm paksuisiksi siivuiksi ja kyssäkaali noin 3 mm siivuiksi.
    3. Keitä siivut kerma-maitoseoksessa ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. 
    4. Paloittele kantarellit ja laita pataan peruna-kyssäkaaliviipaleiden joukkoon hautumaan. 
    5. Jaa seos annosvuokiin ja kypsennä uunissa 175 ºC:ssa noin 30 minuuttia.
    6. Kuumenna grilli.
    7. Murskaa morttelissa pippurit, rosmariini, sitruunankuori ja suola. 
    8. Hiero mausteseos huoneenlämpöisten pihvien pintaan. 
    9. Grillaa pihvejä, kunnes niiden sisälämpötila on 56 ºC, silloin ne ovat medium-kypsiä.
    10. Tarjoa grillipihvien kanssa gratiinia ja raikasta vihersalaattia.

    Sisältyvät tuotteet

    Kantarellifondi

    Recept

    Grillivartaat

    Recept

    Lihapullat

    Recept

    Palapaisti

    Recept

    Italialainen jauhelihamureke

    Recept

    Suuret lihapyörykät ja kantarellikastike

    Recept

    Karjalanpaisti

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä