Grillivartaat
Facebook Twitter

Naudanliha

Grillivartaat

Grillivartaiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g mureaa naudanlihaa, kuutioituna
    • 400 g kasviksia, esim. kesäkurpitsaa, sipulia ja paprikaa, viipaloituna
    • 8 grillitikkua, liotettuina (jos puisia)
    • 1 dl rypsiöljyä
    • 3 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita keskenään öljy, chilikastike, soija, fondi, lime ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa limemehua ja fondia.
    2. Kaada öljyseos kuutioidun lihan ja kasvisten päälle, sekoita hyvin.
    3. Pujota lihakuutiot ja kasvikset grillitikkuihin. Grillaa keskilämmöllä, kunnes liha on halutussa kypsyysasteessa.
    4. Tarjoile grillivartaat tuoreiden kasvisten ja herkullisen kastikkeen kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Keitettyä vasikkaa tillikastikkeessa

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Grillattu naudanlapa

    Recept

    Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat

    Recept

    Pannupihvit mozzarellalla

    Recept

    Sinapilla ja oluella höystetty naudanlihapata

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä