Jauhelihamureke
Facebook Twitter

Naudanliha, Arkiruoka

Jauhelihamureke

Jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    50 min
    Annosmäärä: 6

    Ainesosat

    • 1 kg naudan jauhelihaa
    • 1 dl kaurahiutaleita
    • 2 suurta kananmunaa
    • 1.5 dl täysmaitoa
    • 1.5 dl tuorejuustoa, esim. Philadelphia
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 6 siivua kylmäsavustettua kinkkua
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita
    • kermakastiketta
    • puolukoita

    Valmistusohje

    1. Sekoita kananmunat, maito ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja fondi.
    2. Lisää jauheliha, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä kinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
    4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja puolukoiden kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Kasvisfondi

    Recept

    Touch of Bibimbap

    Recept

    Nopea gulassikeitto jauhelihalla

    Recept

    Stroganoff

    Recept

    Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaa...

    Recept

    Chili con carne naudanlavasta

    Recept

    Nyhtönauta-hampurilainen

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä