Jauhelihamureke
Facebook Twitter

Naudanliha, Arkiruoka

Jauhelihamureke

Jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    50 min
    Annosmäärä: 6

    Ainesosat

    • 1 kg naudan jauhelihaa
    • 1 dl kaurahiutaleita
    • 2 suurta kananmunaa
    • 1.5 dl täysmaitoa
    • 1.5 dl tuorejuustoa, esim. Philadelphia
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 6 siivua kylmäsavustettua kinkkua
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • keitettyjä perunoita
    • kermakastiketta
    • puolukoita

    Valmistusohje

    1. Sekoita kananmunat, maito ja tuorejuusto keskenään. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja fondi.
    2. Lisää jauheliha, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä kinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
    4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, kermakastikkeen ja puolukoiden kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Kasvisfondi

    Recept

    Kaalikääryleet

    Recept

    Curry-korianteri-liha-wok

    Recept

    Palapaisti

    Recept

    Suuret lihapyörykät ja kantarellikastike

    Recept

    Jauheliha-chilipata

    Recept

    Jauhelihapihvi ja haudutettua sipulia

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä