Lihapullat
Facebook Twitter

Naudanliha, Arkiruoka

Lihapullat

Lihapullien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g jauhelihaa, sika-nauta
    • 0.25 dl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 kpl kananmunia
    • 1 dl korppujauhoja
    • 0.5 dl maitoa
    • 0.5 dl kermaa
    • 0.5 dl vettä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Laita jauheliha suureen kulhoon. 
    2. Lisää kananmuna ja fondi.
    3. Yhdistä sekaisin korppujauhot, maito ja kerma. Sekoita huolellisesti, ettei seos jää paakkuiseksi.
    4. Lisää korppujauhoseos jauhelihan joukkoon ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. 
    5. Lisää vesi vähitellen joukkoon, lisää lopuksi rouhittu mustapippuri.
    6. Tee ensin paistotesti maun varmistamiseksi. Lisää halutessasi fondia tai mustapippuria. 
    7. Pyörittele lihapullat sopivan kokoisiksi.
    8. Paista voissa.

     

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Gulassi

    Recept

    Nyhtönauta-hampurilainen

    Recept

    Liha-chorizopata

    Recept

    Stroganoff

    Recept

    Pannupihvit

    Recept

    Bolognese juureksilla ja linsseillä

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä