Nopea gulassikeitto jauhelihalla
Facebook Twitter

Naudanliha, Keitto

Nopea gulassikeitto jauhelihalla

Nopea gulassikeitto jauhelihalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 3 perunaa
    • 1 pala juuriselleriä
    • 1 punainen paprika
    • 400 g naudan jauhelihaa
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 2 tl paprikajauhetta
    • 1 tl oreganoa
    • 1 tl chilijauhetta
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 4 dl tomaattimurskaa
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • 6 rkl crème fraichea

    Valmistusohje

    1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori perunat ja juuriselleri. Pilko noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi.
    2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista kasvikset.
    3. Siirrä ruskistetut kasvikset suureen kattilaan odottamaan. Ruskista paistinpannulla jauheliha. Lisää kypsä jauheliha kattilaan kasvisten joukkoon.
    4. Lisää mausteet, tomaattipyree, tomaattimurska, fondi ja n. 8 dl vettä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Tarjoile ranskankerman kanssa!

     

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Kaalikääryleet

    Recept

    Chili-teriyaki-vartaat

    Recept

    Tuhti liha-juurespata

    Recept

    Touch of Bibimbap

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    Naudanfileetä, kermaisia sieniä, juurespaistosta ja punavi...

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä