Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaattia ja mozzarellaa
Facebook Twitter

Naudanliha

Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaattia ja mozzarellaa

Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaattia ja mozzarellaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g häränfilettä
    • PUNAVIINI-PIPPURIGLASEERAUSKASTIKE
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 rkl tomaatti-chilikastiketta
    • 1 rkl punaviiniä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl fariinisokeria
    • 1 rkl pippurisekoitusta
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina
    • YRTTIVINEGRETTE
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl tuoreita persiljanlehtiä
    • 1 rkl tuoretta basilikaa
    • 1 tl valkoviinietikkaa
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 4 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl ranskalaista sinappia
    • 0.3 kpl punaista chiliä
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina
    • maun mukaan mustapippurirouhetta
    • 12 kpl vihreää parsaa
    • 50 g lehtipinaattia
    • 250 g mozzarellaa

    Valmistusohje

    1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon, sekoita. 
    2. Leikkaa fileestä tournedokset ja paista tai grillaa ne, kunnes sisälämpötila on 60 °C (medium). Sivele glaseerauskastiketta paiston aikana lihan pintaan 2-3 kertaa. 
    3. Sekoita kaikki ainekset viinietikan kanssa, anna seistä n. 30 min, jotta kaikki mausteet ehtivät tulla esiin.  
    4. Paista parsat voin ja öljyn seoksessa. Lisää lopuksi huuhdellut lehtipinaatit ja kuutioitu mozzarella. 
    5. Laita lämmin salaatti vadille ja pirskottele vinegretteä päälle. Suolaa ja pippuroi. 
    6. Tarjoa lihan kanssa. 
    7. Tämän ruoan seuraksi sopivat erinomaisesti uunissa paahdetut perunalohkot. 

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Sadonkorjuupata

    Recept

    Italialainen jauhelihamureke

    Recept

    Pekonissa paistettu häränfile, omenakastike ja paahdettu j...

    Recept

    Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

    Recept

    Grillattu flank steak

    Recept

    Naudanlihakastike, hitaasti hauduttaen

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä