Stroganoff
Facebook Twitter

Naudanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Stroganoff

Palapaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g naudanlihaa, suikaleina
    • rypsiöljyä
    • 2 kpl sipulia
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 1 rkl ranskalaista sinappia
    • mustapippuria
    • 50 g tomaattipyreetä
    • 0.5 tl paprikajauhetta
    • 0.5 tl kuminaa, jauhettuna
    • 4 dl vettä
    • 2 dl ruokakermaa
    • 0.5 dl vehnäjauhoja
    • 50 g maustekurkkua
    • suolaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia Punaviinillä

    Valmistusohje

    1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
    2. Kuullota padassa öljyssä lihat, sipulit, tomaattipyree, sinappi, valkosipuli ja mausteet.
    3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta, kunnes liha on mureaa.
    4. Lisää lopuksi  kuutioidut maustekurkut ja kermaan sekoitetut vehnäjauhot, hauduta noin 5 min.
    5. Lisää tarvittaessa suolaa ja viimeistele maku fondilla.

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

    Recept

    Karjalanpaisti

    Recept

    Grillattu flank steak

    Recept

    Kermainen jauhelihakastike

    Recept

    Härän tournedos, perunapaistosta ja punaviinikastiketta

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä