Touch of Bibimbap
Facebook Twitter

Naudanliha

Touch of Bibimbap

Touch of Bibimbap -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste –fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    45 min (25min valmistus + marinointi)
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 400 g naudanlihaa, suikaloituna
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl öljyä
    • 2 rkl seesaminsiemeniä
    • suolaa ja pippuria
    • Kurkkusalaatti
    • 15 cm tuoretta kurkkua
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl riisiviinietikkaa
    • 1 tl sokeria
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • Marinoidut idut
    • 200 g tuoreita pavun ituja, ryöpättynä
    • 0.5 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl sweet chili -kastiketta
    • Lisäksi
    • 4 annosta valkoista riisiä, keitettynä
    • 4 kananmunaa, paistettuna

    Valmistusohje

    1. Sekoita soijakastike, Touch of Taste Asian Red and Hot -fondi, öljy ja seesaminsiemenet suikaloidun naudanlihan kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla, anna marinoitua 20 minuuttia.
    2. Viipaloi kurkku ohuelti ja sekoita sen joukkoon muut kurkkusalaatin ainekset. Mausta fondilla.
    3. Valmista marinoidut idut yhdistämällä kaikki ainekset, mausta fondilla.
    4. Kuumenna wok-pannu ja paista naudanliha nopeasti kuumalla pannulla. Tarkista maku.
    5. Tarjoile wokattu liha höyryävän kuumana keitetyn riisin, paistetun kananmunan, kurkkusalaatin ja marinoitujen itujen kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Chili con carne naudanlavasta

    Recept

    Suuret lihapyörykät ja kantarellikastike

    Recept

    Uudenvuoden file, juureskakku ja punaviinikastike

    Recept

    Chili-teriyaki-vartaat

    Recept

    Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa

    Recept

    Nopea gulassikeitto jauhelihalla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä