Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki
Facebook Twitter

Porsaanliha

Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki

Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    45 minuuttia
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1.5 kg kylkiluita
    • 2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 2 dl olutta
    • 1 tl sinapinsiemeniä, paahdettuna
    • 1 tl kokonaista korianteria
    • 1 kpl pieniä chilipaprikoita
    • 1 kpl kanelitanko
    • 1 tl kokonaisia mustapippureita
    • 1 kpl appelsiinin mehu
    • 2 rkl tuoretta inkivääriä
    • 2 rkl Muscovadosokeria
    • 3 rkl soijakastiketta
    • 1.5 rkl Touch of Taste Vasikanfondia

    Valmistusohje

    1. Leikkaa kylkiluurivi hieman pienemmäksi ja laita suureen kattilaan. Täytä kylmällä vedellä, lisää olut sekä fondi joukkoon. Kiehauta ja anna hautua hiljalleen kannen alla noin 2-3 tuntia, kunnes liha on mureaa. Anna jäähtyä. (Huom! Anna lihan vain hautua, ei kiehua, sillä silloin liha ei hajoa vaan pysyy hienosti kasassa ja lähtee hyvin luista irti).
    2. Laita uuni kuumenemaan 225 °C:seen tai kuumenna grilli.
    3. Paahda mausteet kuumalla paistinpannulla ilman rasvaa, hienonna morttelissa. 
    4. Kuori ja raasta inkivääri.
    5. Sekoita muiden ainesten sekä paahdettujen mausteiden kanssa marinadiksi. 
    6. Mausta suolalla ja pippurilla, anna tekeytyä. 
    7. Kuivaa kylkiluut talouspaperilla ja laita uunipellille leivinpaperin päälle. 
    8. Sivele marinadia pintaan ja paista uunissa tai grillissä, kunnes kylkiluut ovat saaneet hyvän värin molemmin puolin. Sivele marinadia pintaan paiston aikana tarjoiluun saakka. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Possu-oliivi-tomaattipannu

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat

    Recept

    Intialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

    Recept

    BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

    Recept

    Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

    Recept

    Glaseeratut aasialaiset ribsit

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä