BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto
Facebook Twitter

Porsaanliha

BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

BBQ-glaseeratun porsaan sisäfileen ja yrttituorejuuston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 500 g porsaan sisäfilettä
    • BBQ-glaseerauskastike
    • 3 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 3 rkl tomaattiketsuppia
    • 1 maustemitta Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl chilijauhetta
    • 1 tl paprikajauhetta
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • Yrttituorejuusto
    • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Italy Vasikanfondia
    • 1 tl tuoretta basilikaa
    • 1 tl tuoretta persiljaa
    • 1 tl tuoretta ruohosipulia
    • mustapippuria

    Valmistusohje

    Glaseerauskastike

    1. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja vispaa tasaiseksi glaseerauskastikkeeksi.
    2. Sivele kastiketta mielellään 2-3 kertaa lihan pintaan paiston tai grillauksen aikana. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämpötilalla.

    Yrttituorejuusto

    1. Yhdistä tuorejuusto, vasikanfondi, hienonnetut yrtit ja mustapippuri tasaiseksi.
    2. Laita kylmään.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    Recept

    Italialainen jauhelihamureke

    Recept

    Juustoleivitetty porsaanfilee ja tomaattikastike

    Recept

    Szegedin gulassi

    Recept

    Omena-glaseerattu kylkipaisti

    Recept

    Grillattu porsaansisäfilee, bulgursalaatti ja BBQ-kastike

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä