Glaseeratut aasialaiset ribsit
Facebook Twitter

Porsaanliha

Glaseeratut aasialaiset ribsit

Glaseeratut aasialaiset ribsit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    10 min + 1 h marinointi + 1.5 h uuni
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg paksuja ribsejä eli porsaan kylkipaloja
    • Glaseeraus-kastike
    • 0.5 dl japanilaista soijakastiketta
    • 0.5 dl hoisin-kastiketta
    • 2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 rkl sitruunamehua
    • 1 rkl ruokosokeria

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki glaseerauksen ainekset keskenään ja hiero glaseeraus ribseihin. Anna lihan maustua vähintään 1 tunti.
    2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Paista uunissa 150 asteessa noin 1,5 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja irtoaa luista.
    4. Valele kypsä liha valuneella paistinliemellä.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kaalikääryleet

    Recept

    Omena-glaseerattu kylkipaisti

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Kokonaisena paistettu porsaanfilee, tomaattisalsa ja avoka...

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä