Italialainen jauhelihamureke
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Arkiruoka

Italialainen jauhelihamureke

Italialaisen jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    50 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg naudan jauhelihaa
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 1 dl korppujauhoja
    • 2 suurta kananmunaa
    • 1 dl täysmaitoa
    • 1 purkki ricotta-juustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 6 siivua parmankinkkua
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • salaattia
    • pestoa

    Valmistusohje

    1. Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
    2. Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Kasvisfondi

    Recept

    Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

    Recept

    Porsaanfilee ja pekoni-salviakastike

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät

    Recept

    Makkarastroganoff

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Porsaanfilee Scaloppini ja vaalea balsamikokastike

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä