Italialainen jauhelihamureke
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Arkiruoka

Italialainen jauhelihamureke

Italialaisen jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    50 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg naudan jauhelihaa
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 1 dl korppujauhoja
    • 2 suurta kananmunaa
    • 1 dl täysmaitoa
    • 1 purkki ricotta-juustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 6 siivua parmankinkkua
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • salaattia
    • pestoa

    Valmistusohje

    1. Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
    2. Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Kasvisfondi

    Recept

    Raejuustolla täytetyt uunibataatit

    Recept

    Choucroute eli hapankaali

    Recept

    Szegedin gulassi

    Recept

    Pannupihvit mozzarellalla

    Recept

    Intialainen jauhelihapata

    Recept

    Makkarapyttipannu kananmunalla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä