Italialainen jauhelihamureke
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Arkiruoka

Italialainen jauhelihamureke

Italialaisen jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    50 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 kg naudan jauhelihaa
    • 1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
    • 1 dl korppujauhoja
    • 2 suurta kananmunaa
    • 1 dl täysmaitoa
    • 1 purkki ricotta-juustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 6 siivua parmankinkkua
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun
    • salaattia
    • pestoa

    Valmistusohje

    1. Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
    2. Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Kasvisfondi

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Mausteinen makkarapata

    Recept

    Porsaanfilee valkosipulimuussilla

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

    Recept

    Mustapapu-chorizopata

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä