Juustoleivitetty porsaanfilee ja tomaattikastike
Facebook Twitter

Porsaanliha, Arkiruoka

Juustoleivitetty porsaanfilee ja tomaattikastike

Juustoleivitetyn porsaanfileen ja tomaattikastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g porsaan sisäfilettä
    • suolaa ja mustapippuria
    • 1 dl vehnäjauhoja
    • 2 kpl kananmunia
    • 2 dl juustoraastetta, esim. Västerbotten-juustoa
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 1 rkl voita
    • Tomaattikastike:
    • 1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl balsamicoviinietikkaa
    • 1 rkl tuoreita yrttejä, esim. basilikaa tai oreganoa
    • 1 tl raakasokeria
    • suolaa ja mustapippuria
    • 10 kpl vihreitä, kivettömiä oliiveja, viipaloituna
    • Tarjoiluun
    • 4 ann. keitettyä riisiä
    • paistettua tai wokattua parsakaalia
    • tomaattikastiketta

    Valmistusohje

    1. Poista fileestä ylimääräiset kalvot ja rasva. Leikkaa filee kahdeksaan palaan. Nuiji palat kevyesti ohuemmaksi, suolaa ja pippuroi.

    2. Vispaa munat, fondi ja juustoraaste yhteen. Paneroi lihapalat: kääntele ensin jauhoissa, pudistele ylimääräinen jauho kevyesti pois ja kääntele lihat sen jälkeen muna-juustoseoksessa.

    3. Kuumenna paistinpannulla voi ja öljy, paista lihat keskikuumalla lämmöllä läpeensä kypsiksi. Älä anna lihojen paistua kuivaksi.

     

    Tomaattikastike:

    1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa.

    2. Paista sipuli ja valkosipuli matalalla lämmöllä niin, etteivät ne ruskistu.

    3. Lisää tomaattimurska, fondi, viinietikka, sokeri, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 min.

    4. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria, sokeri ja fondia.

    5. Kääntele viimeiseksi yrtit ja oliiviviipaleet joukkoon.

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi Luomu Kasvisfondi

    Recept

    Glaseeratut aasialaiset ribsit

    Recept

    Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

    Recept

    Luumutäytteinen porsaan sisäfilee padassa

    Recept

    Raejuustolla täytetyt uunibataatit

    Recept

    Omena-glaseerattu kylkipaisti

    Recept

    Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä