Nyhtöpossu (American pulled pork)
Facebook Twitter

Porsaanliha

Nyhtöpossu (American pulled pork)

Nyhtöpossun eli American pulled porkin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • PORSAANNISKAA
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1.5 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 rkl chilikastiketta
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 g chipotle-tahnaa, 1/2 tl
    • 1.5 tl siirappia
    • 1 rkl tuoretta korianteria
    • 1 tl inkiväärijauhetta
    • vettä tai fondia vuokaan
    • 800 g porsaanniskaa paloina

    Valmistusohje

    1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. 
    2. Yhdistä fondi, chilikatike, chipotle-tahna, siirappi, korianteri ja inkivääri kastikkeeksi. 
    3. Laita pataan tai uuninkestävän vuoan pohjalle noin 1 cm vettä. 
    4. Laita liha pataan/vuokaan ja levitä kastike pintaan. 
    5. Paista 125 °C:ssa kannen alla noin 2 tuntia.
    6. Käännä liha ja paista vielä 1,5-2 tuntia, kunnes liha alkaa irtoamaan haarukalla kokeilemalla.
    7. Sekoita liha kastikkeeseen ja mausta korianterilla, inkiväärillä, siirapilla ja chipotle-tahnalla. 
    8. Tarjoa paahdettujen lohkoperunoiden, uunissa paistettujen tomaattien ja patongin kanssa. 

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi

    1 / 4

    Skala och finhacka lök och vitlök.

    2 / 4

    Blanda fond, chilisås, tomatpuré, chipotlepasta, sirap, grovhackad koriander och ingefära till en sås.

    3 / 4

    Täck botten på en gryta/ugnsfast form med vatten, ca 1 cm. Lägg i köttet och bred på såsen.

    4 / 4

    Stek i 125 grader varm ugn under lock i ca 2 timmar. Vänd köttet och stek ytterligare 1,5-2 timmar tills köttet kan dras isär med en gaffel. Blanda köttet med såsen i grytan och smaksätt vid behov med mer koriander, ingefära, sirap och chipotlepasta.

    Recept

    Luumutäytteinen porsaan sisäfilee padassa

    Recept

    Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

    Recept

    Kaalikääryleet

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Porsaanfile omena-sinappikastikkeessa

    Recept

    Makkarastroganoff

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä