Pannupihvit mozzarellalla
Facebook Twitter

Porsaanliha, Naudanliha, Arkiruoka

Pannupihvit mozzarellalla

Pannupihvit mozzarellalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 rkl korppujauhoja
    • 1 kananmuna
    • 1.5 dl maitoa
    • 1 tl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 0.5 dl sipulia, hienonnettuna
    • 500 g jauhelihaa
    • 125 g mozzarellaa, kuutioituna
    • 1 dl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
    • Tarjoiluun
    • perunasosetta
    • tomaattisalaattia

    Valmistusohje

    1. Sekoita keskenään korppujauhot, kananmuna, maito, fondi, valkosipuli ja sipuli. Anna seoksen turvota 5 min.
    2. Lisää jauheliha ja sekoita.
    3. Lisää jauhelihataikinan joukkoon basilika ja kuutioitu mozzarella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    4. Muotoile taikinasta jauhelihapihvejä ja paista ne pannulla kypsiksi. Tarjoile perunasoseen ja tomaattisalaatin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Vasikanfondi Luomu Lihafondi

    Recept

    Appelsiini-soijaglaseerattu grillikylki

    Recept

    Glaseeratut aasialaiset ribsit

    Recept

    Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Italialainen jauhelihamureke

    Recept

    Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä