Porsaanfilee Manilan tyyliin
Facebook Twitter

Porsaanliha

Porsaanfilee Manilan tyyliin

Porsaanfilee Manilan tyyliin -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    30 min +marinointi
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 600 g porsaanfileetä
    • Marinadi
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • Liemi
    • 3 pientä keltaista sipulia, ohueksi siivutettuna
    • 1 tl öljyä
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 dl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Tarjoiluun
    • kasviksia
    • riisiä

    Valmistusohje

    1. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.
    2. Sekoita marinadin ainesosat keskenään ja laita siivutettu porsaanfilee marinoitumaan vähintään tunniksi kylmään.
    3. Laita kaikki kuorrutuksen ainekset grillin kestävään paistinpannuun ja siirrä pannu kuumaan grilliin. Anna kiehua, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja nestettä on jäljellä enää muutama ruokalusikallinen.
    4. Grillaa liha kypsäksi. Laita kypsä liha lautaselle, lusikoi päälle sipuli ja liemi. Tarjoile kasvisten ja riisin kanssa.

    Sisältyvät tuotteet

    Asian Fondi - Red and Hot

    Recept

    Kreikkalainen lihapata, Stifado

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Touch of Larb moo

    Recept

    Choucroute eli hapankaali

    Recept

    Porsaanfilee valkosipulimuussilla

    Recept

    Possu-oliivi-tomaattipannu

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä