Raejuustolla täytetyt uunibataatit
Facebook Twitter

Porsaanliha, Arkiruoka

Raejuustolla täytetyt uunibataatit

Raejuustolla täytettyjen uunibataattien reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    60 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 4 bataattia, noin 300 g kokoisia
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 dl raejuustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • 100 g savukinkkua
    • 1 suuri tomaatti
    • 2 rkl chilikastiketta
    • 2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Pese ja harjaa bataatit huolellisesti puhtaaksi. Sivele bataatit öljyllä.
    2. Paahda bataatteja uuniritilän päällä 175 asteessa noin 25-35 min.
    3. Siivuta savukinkku ja kuutioi tomaatti (poista neste ja siemenet sisältä).
    4. Sekoita raejuusto, fondi, savukinkku, tomaatti, chilikastike ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
    5. Halkaise kypsät bataatit ja täytä ne raejuusto-kinkkutäytteellä. Tarjoile heti!

    Sisältyvät tuotteet

    Kasvisfondi

    Recept

    Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

    Recept

    Mausteinen makkarapata

    Recept

    Pannupihvit

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Recept

    Szegedin gulassi

    Recept

    Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä