Szegedin gulassi
Facebook Twitter

Porsaanliha, Pataruoka

Szegedin gulassi

Szegedin gulassin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    2 tuntia
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • 1 dl pekonia
    • 1 suuri keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 1 punainen paprika, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 1 suuri tomaatti, hienonnettuna
    • 800 g porsaan paistikuutioita
    • 4 rkl paprikajauhetta
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 1 laakerinlehti
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 4 dl hapankaalia, valutettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistusohje

    1. Paista pekonia, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä. Lisää liha ja ruskista.
    2. Lisää paprika, tomaatti, tomaattipyree ja mausteet. Jatka kuumennusta minuutti.
    3. Lisää vettä, niin että liha peittyy. Lisää fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 60-90 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
    4. Lisää hapankaali ja anna kiehua vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Tarjoile smetanan tai kermaviilin kanssa!

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Kaalilaatikko

    Recept

    Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé

    Recept

    Mausteinen makkarapata

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä