Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät
Facebook Twitter

Porsaanliha, Lisuke

Tuorejuustotäytteiset parmankinkkupyörykät

Tuorejuustotäytteisten parmankinkkupyöryköiden reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    Annosmäärä: 8

    Ainesosat

    • 250 g Philadelphia-tuorejuustoa
    • 2-3 tl Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
    • 1 rkl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
    • 0.5 rkl sitruunankuorta, raastettuna
    • 8 siivua parmankinkkua
    • 4 rkl oliiviöljyä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistusohje

    1. Sekoita tuorejuusto, fondi, basilika ja sitruunankuori keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    2. Muotoile massasta 16 pientä pyörykkää. Puolita kinkkusiivut ja kiedo ne pyöryköiden ympärille.
    3. Asettele tuorejuustopyörykät tarjoilulautaselle ja ripottele päälle hyvää oliiviöljyä.

    Sisältyvät tuotteet

    Kanafondi Luomu Kanafondi

    Recept

    Choucroute eli hapankaali

    Recept

    Porsaanfilee Scaloppini ja vaalea balsamikokastike

    Recept

    Glaseeratut aasialaiset ribsit

    Recept

    Porsaankyljys sipulilla

    Recept

    Grillattu porsaanfilee

    Recept

    Piripiri-grillikylki

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä