Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä
Facebook Twitter

Riista

Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä

Peuran ulkofilee palsternakkapyreellä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Arvostelu: 0.00
    0 arviota
    25 min
    Annosmäärä: 4

    Ainesosat

    • Peuran ulkofilee ja kastike
    • 600 g peuran ulkofileetä
    • suolaa ja pippuria
    • 1 rkl voita
    • 1 rkl balsamietikkaa
    • 1 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2 dl punaviiniä
    • 2 rkl mustaherukkahyytelöä
    • 2 salottisipulia, hienonnettuna
    • Palsternakkapyree
    • 250 g palsternakkaa, kuorittuna ja kuutioituna
    • 0.5 dl crème fraichea
    • 1 rkl voita
    • 0.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun
    • Ruusukaalipaistos punaviinillä

    Valmistusohje

    Peuran ulkofilee ja kastike:

    1. Leikkaa liha 8 osaan, mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja lihat. Paista lihoja haluamaasi paistoasteeseen ja siirrä sen jälkeen pois pannulta vetäytymään.
    3. Ruskista sipulit pannussa. Lisää balsamietikka, punaviini, fondi ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää mustaherukkahyytelö ja liha. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Palsternakkapyree:

    1. Keitä palsternakkakuutiot kypsäksi suolatussa vedessä.
    2. Valuta vesi. Soseuta keitetty palsternakka sauvasekoittimella sileäksi, lisää fondi, ranskankerma ja voi.  Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoile liha pyreen ja Ruusukaalipaistoksen kanssa!

     

     

    Sisältyvät tuotteet

    Häränlihafondi Punaviinillä

    Recept

    Poronfile, mustaherukkakastike ja maa-artisokkasose

    Recept

    Riistahampurilaiset

    Recept

    Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

    Recept

    Liharagu riistasta

    Recept

    Riista-kantarellipata

    Recept

    Hirvenfile, katajanmarja-kermakastike ja omenachutney

    Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

    Selvä