Kokkikoulu

Milloin liha on kypsä?

Käytä aina grillatessa lihalämpömittaria. Silloin lihasta tulee täydellisten mehukasta ja maukasta.

Muista käyttää mittaria myös broileria ja kalaa grillatessa. 

SISÄLÄMPÖTILAT GRILLATESSA

Pihvi 55-70˚C

Entrecôte 55-70˚C

Häränfilé 55-70˚C

Paahtopaisti 55-70˚C

Karitsanselys 58-70˚C

Porsaan sisäfile 80-85˚C

Porsaanfile 70˚C

Porsaan ulkofile 70˚C

Luuton kyljys 70˚C

Broilerifilé 72˚C

Lohi 56˚C

Turska 56˚C

Kampela 56˚C

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä