Hummerifondi

Mausteeksi pisara ylellisyyttä

Touch of Taste Hummerifondi saa selkeän makunsa norjalaisesta hummerista, valkoviinistä, konjakista ja mausteista. Fondi antaa lisämakua kala- ja äyriäisruokiin. Kokeile sitä myös kalamurekkeisiin ja lisää kalan sekä äyriäisten keitinliemeen. Hummerifondi sopii täydellisesti niin kylmiin kastikkeisiin kuin salaattikastikkeisiin. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, tomaattipyre, suola, valkoviini, kala, konjakki, selleri, hummeri, happo (maitohappo), muunnettu perunatärkkelys, aromi (sisältää selleriä), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,6 %.

Ravintoarvot 100 g
Energia 180 kJ / 45 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 2,5 g
Rasva 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala Kyllä Äyriäinen Kyllä
Selleri Kyllä Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Hummerifondilla maustettu ranskankerma sopii täydellisesti äyriäiskeittoon.

Hyvät vinkit

Valmista maukkaita kalafileitä uunissa. Voitele fileet ennen paistoa Hummerifondilla.

Hyvät vinkit

Maukas gremolata syntyy silputusta persiljasta, valkosipulista, sitruunankuoresta ja oliiviöljystä sekä tilkasta Hummerifondia.

Reseptit

Hummerifondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä