Kalafondi

Mausteeksi pisara saaristoa

Touch of Taste Kalafondi saa makunsa kalasta, tilkasta valkoviiniä ja miedoista yrteistä. Fondilla lisäät helposti makua kalaruokiin, pateisiin, muhennoksiin, keittoihin ja pataruokiin. Se sopii erinomaisesti myös lämpimiin ja kylmiin kastikkeisiin. Sekoita kermaviiliin mätiä ja Kalafondia, niin saat ihanan kastikkeen. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, valkoviini, suola, kala, aromi, kalauute, muunnettu perunatärkkelys, happo (sitruunahappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti).Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,6 %.

Ravintoarvot 100 g
Energia 140 kJ / 35 kcal
Proteiini 6 g
Hiilihydraatti 2 g
Rasva mindre än 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala Kyllä Äyriäinen -
Selleri - Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Keitä kala laimennetussa fondissa.

Hyvät vinkit

Kalafondi antaa ihanan maun merellisiin kastikkeisiin ja keittoihin.

Hyvät vinkit

Valmista kylmäkastike lisäämällä kermaviiliin tilliä, ruohosipulia, sinappia ja Kalafondia.

Reseptit

Kalafondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä