Kanafondi

Mausteeksi pisara runsautta

Touch of Taste Kanafondi saa pyöreän ja tasapainoisen makunsa uunissa paahdetusta kanasta, salviasta ja rakuunasta. Fondi antaa makua kaikenlaisiin kanaruokiin ja sopii erinomaisesti keittoihin, kastikkeisiin ja patoihin korostaen makuja. Lisää tilkka kerrallaan ja maista.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Ravintoarvot 100 g
Energia 300 kJ / 75 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 2,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala - Äyriäinen -
Selleri Kyllä Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Kanafondi tuo runsautta pastakastikkeen ja risoton makuun.

Hyvät vinkit

Kokeile keittoihin, kastikkeisiin, gratiineihin ja uuniruokiin.

Hyvät vinkit

Lisää hieman Kanafondia keitinveteen niin saat riisistä ja pastasta maukkaampaa.

Reseptit

Kanafondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä