Kantarellifondi

Mausteeksi pisara metsän kultaa

Touch of Taste Kantarellifondi saa selkeän ja hienostuneen makunsa metsän keltaisesta kullasta. Fondi kruunaa kastikkeet, keitot, muhennokset ja padat. Se sopii erinomaisesti myös risottoihin ja pastaruokiin. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, kantarelli, suola, aromi, punaviini, tomaattipyre, muunnettu perunatärkkelys, omenamehutiiviste, purjosipuliuute, porkkanatiiviste, salottisipulitiiviste, persiljauute, happo (maitohappo), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), auringonkukkaöljy. Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,8 %.

Ravintoarvot 100 g
Energia 180 kJ / 40 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva mindre än 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala - Äyriäinen -
Selleri - Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Kantarellifondilla lisäät täyteläistä makua kaikkiin pataruokiin.

Hyvät vinkit

Kokeile sienikastikkeisiin.

Hyvät vinkit

Fondi antaa makua pastan ja riisin keitinvedessä.

Reseptit

Kantarellifondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä