Kasvisfondi

Mausteeksi pisara sadonkorjuuta

Touch of Taste Kasvisfondi saa syvän ja vahvan makunsa juureksista ja yrteistä. Kasvisfondi on monipuolinen maun antaja kaikkeen ruoanlaittoon – jopa leivontaan. Se on keittiössä yhtä tarpeellinen kuin suola ja pippuri. Fondi antaa lisää makua kasvispatoihin, -muhennoksiin, ratatouilleen (ranskalainen kasvispata) sekä erilaisiin kasvislisukkeisiin ja wokkeihin. Kasvisfondia voi käyttää myös juuressoseessa, perunamuusissa, salaattikastikkeissa ja pestossa. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, suola, valkoviini, kasvistiiviste (porkkana, palsternakka, selleri), aromi (sisältää selleriä), muunnettu perunatärkkelys, sokeri, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), väriaine (paprikaoleoresiini). Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,6 %.

Ravintoarvot 100 g
Energia 140 kJ / 35 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 6,5 g
Rasva mindre än 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala - Äyriäinen -
Selleri Kyllä Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Kasvisfondi maistuu wokkiruoissa, gratiineissa ja pestossa.

Hyvät vinkit

Korosta fondilla kasvislasagnen tai -gratiinin makua.

Hyvät vinkit

Hauduta broilerifileet laimennetussa Kasvisfondissa ja tee liemestä herkullinen kastike.

Reseptit

Kasvisfondi

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä