Riistafondi kantarellilla

Mausteeksi pisara metsäretkeä

Touch of Taste Riistafondi kantarellilla saa makunsa poronlihasta, katajanmarjoista, mustaherukoista ja kantarelleista. Fondilla lisäät luonnetta liha- ja riistaruokiin, murekkeisiin, keittoihin, kastikkeisiin ja pataruokiin. Kokeile myös metsäsienikeittoon. Lisää tilkka kerrallaan ja tarkista maku.

1,5 rkl fondia = 1 liemikuutio

Käytä n. 1,5 rkl fondia 5 dl:aan nestettä

Facebook Twitter

Ainesosat

Vesi, tomaattipyre, punaviini, mustaherukkamehu, suola, aromi, lihauute, karamellisoitu sokeri, poronliha, kantarelli, muunnettu perunatärkkelys, uutteet (katajanmarja, persilja), maltodekstriini, sipuli, rypsiöljy, mausteet, karamellisoitu glukoosisiirappi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Laimennetun fondin suolapitoisuus on 0,7 %.

Ravintoarvot 100 g 100 ml valmista fondia
Energia 180 kJ / 45 kcal 10 kJ / 2 kcal
Proteiini 3,5 g mindre än 0,5 g
Hiilihydraatti 6 g mindre än 0,5 g
Rasva 0,5 g mindre än 0,5 g
Allergeenit
Maito - Gluteeni -
Soijapapu - Pähkinä -
Kananmuna - Seesaminsiemen -
Kala - Äyriäinen -
Selleri - Sinappi -
Maapähkinä - Laktoosi -
Soijalesitiini - SO2 > 10 mg/l -

Hyvät vinkit

Lisää Riistafondilla mehukas, syksyinen maku muhennoksiin.

Hyvät vinkit

Fondi sopii riistaruokien kanssa tarjottaviin kastikkeisiin ja liemiin.

Hyvät vinkit

Fondi on erittäin hyvä pohja erilaisiin metsäsienikeittoihin.

Reseptit

Riistafondi Kantarellilla

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Selvä